Aanmelden

Om de prettige sfeer binnen onze vereniging te ervaren kun je je opgeven om vrijblijvend een aantal trainingen bij te wonen. Gedurende het seizoen kunnen we een wachtlijst hanteren, maar meestal is er bij de recreatie voldoende mogelijkheid tot aanmelden. Om de actuele status aan te duiden maken wij gebruik van verkeerslichten:

Seniorencompetitie   Bij enkele teams is er nog ruimte voor nieuwe leden.
Jeugdcompetitie   Bij enkele teams is er nog ruimte voor nieuwe leden.
Minicompetitie  Op dit moment is er nog voldoende plek voor mini jongens.
 Mini meisjes kunnen op de wachtlijst geplaatst worden.
Recreatie   Bij enkele teams is er nog ruimte voor nieuwe leden.

Indien je wilt opgeven voor een proeftraining dan dien je een mail te sturen naar de desbetreffende contactpersoon, voorzien van de volgende gegevens:

• geboortedatum
  • inschatting volleybalniveau
  • beschikbaarheid

Wij zullen uiteraard ons best doen je in te delen bij een team dat past bij jouw speelniveau. Na toevoeging aan een team door de technische commissie dien je je aan te melden via een inschrijfformulier hieronder.

Seniorencompetitie                 tc@svivolleybal.nl
Jeugdcompetitie     tc@svivolleybal.nl
Minicompetitie      tc@svivolleybal.nl
Recreatie     teamindeling.recreatie@svivolleybal.nl

Indien je competitie hebt gespeeld bij een andere vereniging dien je bij de Nevobo een overschrijving aan te vragen. Wanneer je competitie gaat spelen moet je een digitale pasfoto aanleveren bij de ledenadministratie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ledenadministratie@svivolleybal.nl.

Inschrijfformulier

De uiteindelijke aanmelding doe  je via het inschrijfformulier. Deze dien je volledig in te vullen en op te sturen naar de ledenadministratie.

Download inschrijfformulier recreatie lid

Download inschrijfformulier competitie lid

Afmelden

Het kan helaas voorkomen dat je besluit te stoppen met volleyballen. Dit kan tijdens het seizoen plaatsvinden. Er moet onderscheid gemaakt worden door vrijwillig en gedwongen opzeggen. Bij gedwongen opzeggen kun je bijvoorbeeld denken aan verhuizen, ziekte of zwangerschap. Bij deze redenen wordt de contributie meteen gestopt. Mocht er sprake zijn van vrijwillig stoppen, dan dient de contributie tot 1 juli van het lopende seizoen betaald te worden. Mocht er zich een specifieke situatie voordoen dan neemt het bestuur een beslissing.

Afmelden als lid van SVI Volleybal doe je door schriftelijk op te zeggen voor 1 juli van het lopende seizoen bij de ledenadministratie.

Ledenadministratie SVI Volleybal
t.a.v. Titia Jurjens