SponsorKliks!

Wil je graag winkelen vanuit je luie stoel en tegelijk SVI Volleybal sponsoren? Dus twee vliegen in een klap? Door op het logo te klikken kom je op de Sponsorklik-pagina en kan de vereniging geld verdienen aan jouw aankoop.

Kost je niets extra en wij zijn ermee geholpen.

Sponsor worden

Sponsor worden bij SVI volleybal betekend investeren in een gezonde vereniging waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan. Om onze vereniging daadkrachtig en draagkrachtig te houden, zijn wij mede afhankelijk van sponsors. Sponsoren van SVI Volleybal is aantrekkelijk omdat de vereniging vooral regionaal actief is. Hierdoor kan SVI een bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van uw bedrijf in de regio.

Ondersteun SVI Volleybal en word sponsor!

Heeft u interesse in een sponsorsamenwerking of kent u mensen/bedrijven die hier mogelijk in geïnteresseerd zijn? Neem dan contact op met Wouter Goedvriend door een mail te sturen naar sponsorcommissie@svivolleybal.nl.

Sponsoroverzicht