Prettig volleyballen op je eigen niveau

Nieuwsarchief


17

Onze nieuwe website staat online

geplaatst op zondag 17 augustus 2014

Met trots presenteren wij onze nieuwe website!


Na hard werken aan onze nieuwe website is het dan eindelijk zover, de nieuwe website staat online. Naast onze geheel vernieuwde website presenteren wij ook ons nieuwe logo en huisstijl. 


Heldere vormgeving

Met de gewijzigde vormgeving en structuur vind je binnen enkele muisklikken uitgebreide informatie over de vereniging, teams en het laatste nieuws. De nieuwe website heeft nu een design in een helder, modern en toegankelijke opzet. De laatste jaren is er veel veranderd in de ontwikkeling op het gebied van website. Website worden niet langer alleen bezocht via een pc, maar ook via een tablet of mobiele telefoon. Daarom werd het hoog voor een nieuwe frisse site met alle mogelijkheden van deze tijd. 


Nieuwe huisstijl

Het was je misschien al opgevallen: we hebben een nieuw logo. Het logo van SVI Volleybal bestaat uit een 'zwolleblauw' vierkant met hierin in moderne letters de naam van onze verenging. Het logo is geoptimaliseerd voor het responsive tijdperk, wat betekend dat de schaalbaarheid is verbeterd. Hierdoor is het logo beter te gebruiken op bijvoorbeeld een tablet of een mobiele telefoon. 


Vereniging verenigd

De realisatie is een prima voorbeeld van een goede samenwerking. Er is een werkgroep samengesteld van diverse leden, met elk hun eigen expertise. Zonder deze kennis had het eindresultaat er vast niet zo mooi uitgezien. De technische ondersteuning was in handen van Hans Lenting. Hans is al jaren via zijn onderneming de Kale ICT verbonden aan de website en SVI Volleybal. Jouke Zult heeft de grafische design voor zijn rekening genomen en heeft ook de nieuwe huisstijl ontworpen. Ruud Hofman is freelance fotograaf en heeft zijn eigen onderneming Bruutworks. Hij heeft de professionele foto's genomen die zijn gebruikt. Robert Huizing is als webmaster degene die alle eindjes aan elkaar knoopt. Hij heeft ervoor gezorgd dat alle pagina's zijn aangemaakt met de juiste tekst, plaatjes en links. Door de vrijwillige inzet van bovengenoemde mensen beschikt SVI Volleybal nu over een moderne en frisse nieuwe website en huisstijl! 


 


 
geplaatst in de categorie: Algemeen nieuws
met de steekwoorden:


dit bericht is al 4247 keer bekeken.

   Sporthal Zwolle-Zuid 
   van der Heijdenstraat 2
     8014 ZZ Zwolle
   038-4600065