Passessie nieuwe kleding

geplaatst op vrijdag 3 juli 2015

De sponsorcommissie brengt jullie hierbij op de hoogte dat de kleding, welke gepresenteerd is afgelopen 10 en 11 juni, volgende week en de week daarop gepast kan worden bij Reuvers Sport aan de Assendoperstraat 126 te Zwolle.

Tijdens de passessie kun je het wedstrijdshirt en het wedstrijdbroekje passen en worden jouw pasmaten, team, nummer (alleen competitie teams) en naam genoteerd, zodat je een tenue op maat geleverd krijgt. Voor de libero spelers zal er uiteraard ook een passhirt klaarliggen. Beschik je al over het voorgeschreven SVI wedstrijdbroekje (Erima basic zwart) dan hoef je natuurlijk geen nieuwe aan te schaffen.

Om dit voor iedereen in goede banen te leiden is het daarom belangrijk dat je goed naar onderstaande data kijkt wanneer je komt passen.

Op de volgende momenten kan je komen passen:

- maandag 6 juli, van 18.30 - 20.30

- donderdag 9 juli, 18.30 - 20.30

- woensdag 15 juli, 18.30 - 20.30

Nog even voor de duidelijkheid. Ieder team wordt geacht zo volledig mogelijk en in 1 keer te gaan passen, zodat het behapbaar blijft. Het is de verantwoordelijkheid van ieder team om op 1 van deze avonden naar Reuvers te gaan. We gaan er vanuit dat de teamvertegenwoordiger de verdere communicatie en invulling van de passessie met het team voor zijn/haar rekening neemt.

De kosten voor het wedstrijdshirt komt op 33 euro per shirt en het wedstrijdbroekje zal rond de 18 euro gaan kosten, wanneer je tijdens een van deze avonden komt passen. Voor losse bestellingen naderhand komen de kosten op 36 euro per wedstrijdshirt.

Als je niet in de gelegenheid bent om op bovenstaande momenten te komen passen dan kun je eventueel later inividueel naar Reuvers gaan, maar dan liggen de kosten dus 3 euro hoger per shirt.

Per bestelling kan er betaald worden na aflevering. Dus niet direct na de passessies. Je wordt door middel van een brief hiervan op de hoogte gebracht.

Allemaal veel succes met passen!