H3 kampioen tweede klasse

geplaatst op woensdag 13 april 2016

Heren 3 is er gisteravond in geslaagd ook de laatste en cruciale wedstrijd van het seizoen te winnen en mogen zich daardoor KAMPIOEN noemen van de tweede klasse.

Vorige week nog werd er in een spannende wedstrijd de toenmalige nummer 1 verslagen met 3-0. Of te wel ‘de halve finale was de finale’, zoals een voor velen bekende voetbalcoach ooit zei. Door tweemaal te winnen van de nummer 1 werd de afstand alleen maar groter en waren de kaarten dus opnieuw geschut. Winst met 3-0 van de nummer één na laatst moest gisteren nog wel even gebeuren, ging niet van harte, maar desalniettemin werd het toch maar even gedaan.

Door de winst komen de heren volgend jaar uit in de eerste klasse. Even voor de beeldvorming, een aantal jaren geleden speelde het eerste herenteam eerste klasse, nu dus volgend jaar zowel het tweede als het derde team. SVI is dus ook bij de herenlijn goed bezig. Heren, van harte gefeliciteerd en veel succes volgend jaar!