Oproep!

geplaatst op dinsdag 19 april 2016

Het volleybalseizoen is bijna afgelopen. Uiteraard zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen weer in volle gang. Dit betekent ook dat wij voor het volgende seizoen druk bezig zijn om alle vacatures voor trainers op te vullen. Dit is ons nog niet helemaal gelukt.

Op dit moment zijn we nog op zoek naar een trainer voor..

Dames 1, 2e divisie.

Dit team is in 3 jaar tijd twee keer gepromoveerd en heeft zich dit jaar weten te handhaven in de 2e divisie.  Voor het komende seizoen zijn zij op zoek naar een ervaren trainer die het leuk vind om met dit jonge, fanatieke team stappen te gaan maken in de 2e divisie. Zij trainen 2x per week 2 uur op maandag en woensdag.

Dames 2, promotieklasse.

Dit team draait nu al een paar jaar mee boven in de promotieklasse. Zij zijn een mix van jonge en ervaren speelsters. Voor het komende seizoen zijn zij op zoek naar iemand die met veel plezier zijn/haar ervaringen wil delen, fanatiek wil trainen en hen wil helpen hoog te eindigen in de promotieklasse.  Zij trainen op maandag en woensdag.

Heren 2, 1e Klasse.

Dit team staat dit jaar in het rechterrijtje van de 1e klasse. Dit jaar hebben zij het zonder trainer moeten doen. Wellicht zijn er veel meer mogelijkheden als iemand kennis en ervaring met hen deelt en fanatiek met hen aan het trainen gaat. Zal het mogelijk zijn om het linkerrijtje te halen volgend jaar? Zij spelen hun wedstrijden op dinsdag en trainen op donderdag.

Heren 3, 1e klasse.

Dit team is afgelopen jaar kampioen geworden in de 2e klasse. Zij zijn als team onderaan begonnen en zijn nu al 2 keer als team gepromoveerd. Wie lijkt het leuk om dit team met een mix van ervaren spelers en kort geleden begonnen volleyballers te trainen en te coachen. Zij spelen hun wedstrijden op dinsdag en trainen op donderdag.

MA2, MB2.

Ook zijn er nog 2 jeugdteams die geen trainer hebben voor volgend jaar. Wie wil zich inzetten om deze jonge meiden nieuwe dingen te leren, maar vooral veel plezier te laten hebben het komende volleybalseizoen. Trainingsdagen staan nog niet vast.

Wij horen graag van jullie!

TC, SVI Volleybal

TC@svivolleybal.nl