Prettig volleyballen op je eigen niveau

Nieuwsarchief


27

Start CMV Speeltuin

geplaatst op woensdag 27 juli 2016

Vanaf seizoen 2016/2017 start SVI volleybal met de SVI CMV speeltuin. Deze training is bedoeld voor jongens en meisjes, waarvoor er op dat moment (nog) geen plek is bij de reguliere teams. De Volleybal Speeltuin leert de kinderen op spelenderwijs het volleybalspel en zo al een mooie basis te leggen. Er wordt 1x in de week getraind op dinsdag van 17.30-18.45 uur. Start van de trainingen is dinsdag 30 augustus.

 

Er wordt nog geen competitie gespeeld. De bedoeling is dat de kinderen door kunnen stromen naar de reguliere teams en dan ook competitie gaan spelen, zodra er ruimte is. Normaal gesproken is dit het seizoen erop.

 

Voor jongens is er plek voor 5, 6 en 7 jarigen (geboren voor 1-10-2011). 8-jarige jongens zijn ook bespreekbaar, dit zal in overleg met Jacco Groffen (de trainer van de jongens) gaan. Voor meisjes is er plek voor 6 en 7 jarigen (geboren voor 1-10-2010). 7-jarigen worden alleen in de speeltuin toegelaten als er geen plek meer is in de reguliere trainings/competitie groep die op woensdag traint. We hopen te starten met minimaal een groep van minimaal 10 kinderen.

 

Bij deze nodigen wij dus alle jongens en meisjes die binnen deze leeftijdsgroepen vallen op om zich zo snel mogelijk op te geven. Heeft u kinderen in deze leeftijdsgroepen, of kent u kinderen in de buurt of vriendinnetjes van uw kinderen, of familie, etc. en willen ze graag volleyballen, meldt ze aan! Dit kan via tc.meisjes.minis@svivolleybal.nl
geplaatst in de categorie: Algemeen nieuws
met de steekwoorden:


dit bericht is al 2165 keer bekeken.

   Sporthal Zwolle-Zuid 
   van der Heijdenstraat 2
     8014 ZZ Zwolle
   038-4600065