Winnaar teamfotowedstrijd bekend!

geplaatst op maandag 9 januari 2017

Dat de teamfotowedstrijd een succes zal zijn merkten we halverwege de wedstrijd al, maar dat het zo succesvol zal zijn hadden we van tevoren niet bedacht. Eerst even de kille Facebook cijfers omdat we er zo trots op zijn:

12.843 bereikte personen

39 keer gedeeld

200 likes

427 keer gestemd

De stemmen zijn geteld, ook die via de mail zijn doorgegeven en geplaatst zijn onder de teamfoto's. Vooral dames 4 en dames 6 hebben echt hun achterban bewogen en hebben veruit de meeste stemmen. Samen waren ze maar liefst verantwoordelijk voor ruim 300 stemmen! De uiteindelijke winnaar is DAMES 6 met 158 stemmen, van harte gefeliciteerd. De dames winnen een professionele wedstrijdregistratie door Bruutworks.

Dames 4 eindigde dus op de tweede plaats en had 143 stemmen, ook ongekend veel. We gaan uiteraard volgend jaar kijken of we de actie wederom kunnen inzetten en we hopen dan op teamfoto’s van alle teams.