Opschoonactie ledendatabase

geplaatst op zaterdag 3 juni 2017

Beste SVI leden

Het blijkt dat helaas veel e-mails niet aankomen bij onze leden. Het Bestuur en TC zijn daarom bezig met een opschoonactie van de ledendatabase van SVI.  Wij willen ieder afzonderlijk lid vragen om het e-mailadres te checken en eventueel te veranderen in het meest gebruikte e-mailadres.

Dit kan door op de Nevobo-website in te loggen met behulp van je Nevobo Relatiecode. Klik hiervoor op de onderstaande link.

Als je de inloggegevens (niet) meer weet, kan je met de inloghulp op de site door middel van het beantwoorden van enkele vragen en het invullen van je Nevobo Relatiecode alsnog je gegevens wijzigen.

De Nevobo Relatiecode vind je o.a. op je spelerspas, op je bankafschrift (achter “kenmerk”) of je kunt het opvragen bij je coach.

Mocht je jouw Nevobo Relatiecode alsnog niet kunnen vinden,  stuur dan een e-mail naar:

Secretaris@svivolleybal.nl

Zou je de gegevens zo spoedig mogelijk willen controleren? Bij voorbaat dank.

Groeten namens TC en Bestuur

Laurens Heerdink