Trainers gezocht

geplaatst op maandag 19 juni 2017

Er zijn trainers in diverse soorten en maten nodig, dus ook jij kunt trainer worden! Voor zowel de dames-, heren-, meisjes- en jongensteams zoeken wij trainers. In totaal is er geen trainer voor 8 teams!

Wat verwacht SVI van een (basis)trainer? Als “basis” trainer zijn er geen specifieke vaardigheden vereist. Wat wenselijk is:

• Je bent enthousiast en vindt het leuk om dit op andere spelers over te dragen.
  • Je bent beschikbaar voor de trainingstijden voor het team, zodat er zo min mogelijk uitval van trainingen ontstaat. Hierdoor vormen een trainer en spelers samen het team.
  • Voor de hogere teams die competitie spelen is het wenselijk dat de hoofdtrainer tevens de coach is, dit is niet noodzakelijk.

Indien je nog geen (volleybal)trainingservaring hebt is dat geen probleem. Je wordt immers niet zomaar  “in het diepe” gegooid. Als je nog nooit een training hebt gegeven, word je in de eerste trainingen begeleid door een ervaren trainer. Eventueel voorzien van een trainingsschema en krijg je ondersteuning van de TC waar dat nodig is. Maar ook het assisteren van trainingen bij een andere (ervaren) trainer behoort tot de mogelijkheden, zodat je de kunst van het geven van trainingen onder de knie krijgt.

De tegenprestatie die je ontvangt is natuurlijk een club enthousiaste spelers, die punten gaan scoren en trots zijn op wat ze bereikt hebben! Als hoofdtrainer staat er ook een financiële (vrijwilligers) vergoeding tegenover. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van vaardigheden, ervaring en niveau van het team.

Lijkt het jou leuk om trainer te worden bij SVI Volleybal? Ken je iemand in je omgeving die graag trainer wil worden? Wil je samen met iemand anders graag de trainingen verzorgen? Of is er een trainer bij een andere sportclub die misschien ook wel volleybaltrainer wil worden? Geef het dan door, zodat we nu en in de toekomst voldoende enthousiaste volleybal-toppers krijgen!

Mocht je meer informatie nodig hebben, neem dan gerust contact op met de tc! Stuur dan een mailtje naar: tc@svivolleybal.nl

Graag tot snel!

De TC en het bestuur

Hieronder een overzicht van de teams waar nog een enthousiaste trainer wordt gezocht.

Heren 3: (1ste klasse)                     1x per week 1,5 uur training

Heren 4: (1ste klasse)                     1x per week 1,5 uur training