Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MIZUNO INDOOR CLUB TOUR

17 augustus 2020, 17:0021:00

SVI organiseert op 17 augustus in samenwerking met Reuvers Sport en sportmerk Mizuno een speciale avond. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste indoorschoenen passen tijdens een pasavond. Je krijgt dan ook persoonlijk advies op maat van een Mizuno schoenexpert, omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is.
Het Reuvers Sport team en de Mizuno Tech Rep kunnen je alles vertellen wat je wilde weten over indoor schoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen
Op deze avond ontvang je 20% korting op je schoenen of 10% korting op je schoenen en een gratis Mizuno trainingsshirt t.w.v. €19.99. Dit geldt voor alle dames en heren modellen.
Mizuno is niet alleen de officiële schoensponsor van de Nevobo, het KNKV en o.a. handbalinternational Estavana Polman, maar het merk staat met bijna 110 jaar productontwikkeling ook al jaren bekend als indoorspecialist. Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Daarnaast staan de deskundige verkopers van Reuvers Sport voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies.
Locatie
SVI, Reuvers Sport en Mizuno hopen jou te zien op 17 augustus tussen 17.00 en 21.00 uur op de Assendorperstraat 126
Tot dan!

Gegevens

Datum:
17 augustus 2020
Tijd:
17:00 – 21:00