Aanstaande Evenementen

oktober 2020

23 oktober, 19:3021:00
Online

Hierbij willen wij als bestuur van SVI volleybal jullie graag uitnodigen voor onze Algemene Ledenvergadering op vrijdag 23 oktober om 19:30. Deze vergadering vindt online plaats. Hierin zullen we het financieel jaarverslag over afgelopen seizoen en de begroting plus bijbehorende contributie voor dit seizoen vaststellen. Daarnaast presenteren wij jullie graag onze nieuwe bezetting plus structuur voor het bestuur en onze speerpunten voor dit seizoen. Tot slot is er na afloop van dit formele gedeelte ruimte om met elkaar over de…

26 oktober, 08:0022:00

De zaal bij OnCampus is vandaag niet beschikbaar. Er worden tentamens in de zaal gehouden. In verband met corona zullen de tentamens ook in de avond plaatsvinden.

29 oktober, 08:0022:00

november 2020

5 november, 08:0022:00

december 2020

Kerstvakantie

21 december 20201 januari 2021

Deze week geen trainingen!

28 december, 08:0022:00

januari 2021