Weergaven navigatie

Vandaag

Algemene ledenvergadering

Sporthal Zwolle Zuid Van der Heydenstraat 2, Zwolle

Hierbij willen wij als bestuur van SVI volleybal jullie graag uitnodigen voor onze Algemene Ledenvergadering op vrijdag 09 december om 19:30. Tijdens de ALV zullen we het financieel jaarverslag over afgelopen seizoen en de begroting plus bijbehorende contributie voor dit seizoen vaststellen. Daarnaast presenteren wij jullie graag onze nieuwe bezetting plus structuur voor het bestuur …

On Campus – Geen training

In verband met tentamens zijn de zalen van 16 tot en met 20 januari 2023 niet beschikbaar voor trainingen.

On Campus – Geen training

In verband met tentamens zijn de zalen van 23 tot en met 27 januari 2023 niet beschikbaar voor trainingen.

On Campus – Geen training

In verband met tentamens zijn de zalen van 03 tot en met 07 april 2023 niet beschikbaar voor trainingen.

On Campus – Geen training

In verband met tentamens zijn de zalen van 10 tot en met 14 april 2023 niet beschikbaar voor trainingen.