Voor onze interne communicatie gebruiken wij naast deze website verschillende manieren om onze leden en andere belangstellenden op de hoogte te houden van ontwikkelingen rondom onze vereniging. Op deze manier willen wij jullie betrokken houden bij onze mooie vereniging.

WhatsApp community

Vanaf het seizoen 2023-2024 werken wij met een WhatsApp community. Het idee van deze community is dat leden door middel van pushberichten op de hoogte worden gehouden van relevante zaken. Om dit communicatiekanaal overzichtelijk en duidelijk te houden, kunnen leden zelf geen berichten plaatsen. Wil je lid worden van deze community, stuur dan even een e-mail naar bestuur.communicatie@svivolleybal.nl.

Als lid van de community kun je ook de groepsapp van je team onderdeel maken van de community. Dit doe je door Groep toevoegen te kiezen in de community. Zodra een beheerder de suggestie heeft goedgekeurd, is de groepsapp onderdeel van de community. Hiermee worden alle deelnemers aan de groepsapp ook gelijk lid van de SVI Volleybal community. De berichten die in de groepsapps worden gedeeld zullen alleen zichtbaar zijn voor de leden van de groepsapp, dus zeker niet voor de hele vereniging. Ook telefoonnummers zijn niet zichtbaar voor iedereen in de community, behalve als je samen in een groepsapp zit.

Nieuwsbrief

Voor uitgebreidere informatie dan gedeeld wordt via de community, sturen wij ongeveer eens per maand een nieuwsbrief via de mail. Hierin wordt van alles gemeld van evenementen tot aanbod van artikelen tot leden die in het zonnetje worden gezet. Op de voorpagina van deze website staat onderaan een link om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Heb je input voor de nieuwsbrief, laat dit dan weten via bestuur.communicatie@svivolleybal.nl.

Socials

SVI Volleybal is actief op de volgende social media kanalen:

Mis geen SVI nieuws!

We spammen niet! Ongeveer 1 keer per maand sturen wij een mail 🙂