Corona informatie

Laatste update: 18-3-2021

Vanaf 16 maart zijn er weer meer mogelijkheden om buiten te trainen, het weer wordt beter en het is langer licht. Daarom kunnen we voor veel teams buiten trainen. Meer informatie op onze buitentrain-pagina.

De Nevobo heeft ook een aantal beslissing genomen ten aanzien van het huidige seizoen.

Geen NOJK
Dit seizoen zal er geen NOJK gespeeld worden. De Nevobo begrijpt dat dit een enorme teleurstelling is voor de vele jeugdvolleyballers die nu deel zouden nemen aan de halve finales op zaterdag 20 februari én mogelijk zelfs aan de finales op zaterdag 3 april. Gezien de huidige situatie en de vele onzekerheden is dit in ogen van de Nevobo de juiste beslissing om het NOJK te cancelen voor dit seizoen.

Competitie en spelen van wedstrijden
Door de verlenging van de lockdown is het helaas onmogelijk geworden om de huidige competitie uit te spelen. Zodra het coronavirus het toelaat, organiseert de Nevobo wel weer wedstrijden. Deze wedstrijden vinden voor zoveel mogelijk plaats conform de resterende wedstrijdschema’s binnen de huidige poules.

Promotie/degradatiewedstrijden
De Nevobo heeft ook besloten dat er dit seizoen geen P\D wedstrijden gespeeld worden. Zoals bij de start van de competitie gecommuniceerd, kan er daardoor niet tot een Promotie / Degradatie  richting het volgende seizoen komen. Dit geldt voor de niveaus Topdivisie en lager.  Aangezien er geen sprake is van promotie en degradatie behouden alle teams hun recht op plaatsing in dezelfde klasse en/of divisie. Voor de 1e klasse en lager zal met ingang van het seizoen 2021-2022 bovendien sprake zijn van vrije inschrijving.

Volgend Seizoen
Binnenkort zullen de voorzitters van het Bestuur (Linda Oosterheert) en de Technische Commissie (Auke van Dijk) met de trainers om tafel gaan (uiteraard online) om samen te kijken naar het huidige en volgend seizoen. Zo hopen we samen alles goed te regelen om volgend jaar hopelijk weer “normaal” te kunnen volleyballen.

Tot die tijd: Blijf gezond en kijk naar elkaar om!

Mocht je zaken missen of nog inhoudelijke vragen hebben, stel deze dan via de mail: corona@svivolleybal.nl