Grote clubactie

SVI volleybal verkoopt verantwoord!

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar hopen we € 3.000,00 op te halen om onze trainers te kunnen opleiden en (coronaproof) activiteiten te kunnen organiseren voor de hele vereniging. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje: Grote clubactie

Mocht er geen topverkoper bij je aankloppen, dan kun je uiteraard ook rechtstreeks onze vereniging steunen. Hiervoor kun je onderstaande QR code gebruiken of direct naar de SVI pagina gaan.
QR code:

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

De club steunen én leuke prijzen winnen!
Naast het steunen van de club kan je zelf ook leuke prijzen winnen. Op de website van de GCA (clubactie.nl) kan je je opgeven voor de Kids-verkoopwedstrijd waar de beste lotenverkopers kans maken op fantastische prijzen zoals een Nintendo Switch, een fiets, entreekaarten voor Bobbejaanland, een Masita trainingspak of een Masita cadeaubon.

Als je 20 loten of meer verkoopt, krijg je de 20-loten-waardebon waar je flinke korting krijgt op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit.

En een tip: denk eens na over de manier waarop jij je loten wil verkopen. Maak kans op een Nintendo Switch door in een leuke video te laten zien op welke creatieve manier jij loten verkoopt voor SVI en deel dit op TikTok, Facebook en/of Instagram met de hashtag #groteclubactie.

Tot slot geeft GCA de mogelijkheid een Masita teamprijs te winnen ter waarde van € 2.000,-! 100 loten of meer verkocht? Geef je team dan op voor de Masita teamprijs win-actie en maak kans op nieuwe kleding voor het hele team. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/winacties.

Vanuit SVI zelf zetten wij de topverkoper of -verkoopster in het zonnetje en de jeugdteams die meer dan 15 loten per persoon hebben verkocht krijgen een gaaf teamuitje van de vereniging. Vorig jaar hebben meerdere teams dit doel behaald! Als dank hebben wij als teamuitje boulderen en glowgolf aangeboden. Daarnaast heeft Minou, de topverkoopster van vorig jaar, een gloednieuwe sporttas gekregen met het logo van de club erop! Wat ga jij winnen dit jaar?