Leuke trainingen om thuis te doen!

Nu er door een groot aantal teams niet normaal getraind kan worden, hebben we in samenwerking met onze sponsor FysioZwolle 2 workouts gemaakt. Met deze SVI Home Workouts kun je alleen of, nog leuker, samen met je team online trainen en fit blijven.

De eerste workout delen we nu met jullie en de tweede volgt binnenkort.

Challenge

MAAR, we challengen jullie als team of samen met een aantal team- of clubgenoten om ook een workout op te nemen (wel coronaproof natuurlijk) en naar ons toe te sturen. De leukste, origineelste, zwaarste of grappigste maakt kans op een online Escape Room. Dus ga de uitdaging aan en maak een leuke workout (met rechtenvrije muziek eronder), sla de video op als MP4 en stuur deze via Wetransfer naar bestuur.communicatie@svivolleybal.nl . Vermeld ook je naam, team en emailadres.

Met jullie hulp hopen we regelmatig nieuwe workouts op onze website en socials te kunnen plaatsen. De prijswinnaar wordt na 20 december 2020 bepaald.

Zo kunnen we toch samen als club trainen!

SVI Home Workout 1