Stem op Volleybalvereniging SVI!

Volleybalvereniging SVI is een van de deelnemende verenigingen aan Rabo ClubSupport. Leden van de Rabobank kunnen tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op SVI.

Het bedrag dat wij voor deze actie ontvangen is bestemd voor:

- het opleiden van onze trainers en
- het organiseren van activiteiten (coronaproof) voor de hele vereniging.

Als lid van Rabobank IJsseldelta bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club en geweldig voor de buurt. Dus breng voor 25 oktober jouw stem uit op Volleybalvereniging SVI!

Hoe werkt het?

• Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen;
  • Rabobankleden vanaf 12 jaar mogen stemmen;
  • Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal twee op dezelfde vereniging/stichting mogen worden uitgebracht;
  • Je hoeft geen lid te zijn van SVI;

Iedereen die van Rabobank IJsseldelta lid is, mag op SVI stemmen.

Stap 1: als je nog geen lid bent van de Rabobank IJsseldelta, word dan z.s.m. lid van de Rabobank: Alleen wanneer je een betaalrekening bij de Rabobank hebt, kun je lid worden. Klik hier om je aan te melden.

Stap 2: Vraag iedereen in je omgeving om op Volleybalvereniging SVI te stemmen.
Maak familie, collega’s, buren, vrienden enthousiast om op SVI te stemmen.

Stap 3: U kunt vijf stemmen uitbrengen op de vereniging of stichting, die u een warm hart toedraagt. Van die vijf stemmen kunt u maximaal twee stemmen uitbrengen op dezelfde vereniging. Stem 2x op Volleybalvereniging SVI.

Hoe kan ik stemmen?
Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport

Via onderstaande link kun je je stem uit te brengen op Volleybalvereniging SVI!

Alvast bedankt!