Kledinglijn

SVI heeft een modern tenue van het merk Stanno. Alle competitie spelende teams, zowel senioren, jeugd als mini's presenteren zich tijdens de wedstrijden in het tenue. Het tenue bestaat uit een blauw shirt met in fris wit het SVI logo, de cijfers en eventuele sponsoring. Het tenue bestaat tevens uit een bijpassend zwart sportbroekje. Libero's spelen in een oranje shirt. 

Ook voor aanvullende kleding, zoals inspeelshirts, trainingshirts en trainingsjasje is gekozen voor een eenduidige kledinglijn om zo eenheid als club uit te stralen. Specifiek hebben we gekozen voor de kleur zwart en de Stanno First serie. 

Het tenue en de aanvullende kleding is verkrijgbaar bij sportspeciaalzaak Reuvers aan de Assendorperstraat 126 in Zwolle. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 038-4216675. Reuvers verzorgt ook de uniforme bedrukking van de nummers.

De kleding kan ook besteld worden in de webshop die door sportspeciaalzaak Reuvers voor ons is ingericht. Klik op onderstaande afbeelding om naar de webshop te gaan. Wanneer jouw hele team over wil gaan tot de aanschaf van inspeelshirts, trainingspakken en/of tassen, al dan niet voorzien van een sponsornaam, stem dit even met de sponsorcommissie via sponsorcommissie@svivolleybal.nl. Grotere bestellingen kunnen namelijk mooie korting krijgen, plús een bijdrag aan onze clubkas. 

Sponsoring

Wanneer je voor jouw team een sponsor hebt kunnen regelen, dan dien je dit ten eerste door te geven aan de sponsorcommissie. Deze kun je bereiken door een mailtje te sturen naar sponsorcommissie@svivolleybal.nl. De sponsornaam wordt dan gedrukt op het tenue en een contract wordt opgesteld.

 

Mis geen SVI nieuws!

We spammen niet! Ongeveer 1 keer per maand sturen wij een mail 🙂